Uutiset

26.6.2017Sporttirekisteristä Suomisporttiin - sähköiset palvelut päivittyvätLue lisää »16.5.2017SM-viikko tuo urheiluväen Tampereelle heinäkuussaLue lisää »15.5.2017Yli sata suomalaista taidokaa lähtee MM-tapahtumaan JapaniinLue lisää »2.5.2017Nuorten Suomi-Ruotsi maaottelut käytiin Turussa 29.4.Lue lisää »25.4.2017Infopaketti Japanin MM-tapahtumaan suuntaavilleLue lisää »24.4.2017Nuorten Suomi-Ruotsi maaottelu käydään la 29.4. TurussaLue lisää »

Kamaeblogi

Yhteystiedot

Suomen Taido
Taido Finland
Radiokatu 20
00240 Helsinki
p. +358 50 542 3431
taido@taido.fi
www.taido.fi

Toimistolla sinua palvelee lajipäällikkö Sera Kaukola.


Pikakysely

Miten löysit taidoharrastuksen?

Taidovartti

Suomen Taidon strategiassa lapset ja nuoret ovat tärkeä painopistealue.  Lajin parissa halutaan panostaa laadukkaaseen juniorityöhön ja se tapahtuu aidon kohtaamisen kautta. Suomalainen taido on ainutlaatuista ja seurat tekevät erinomaista työtä lajin eteen, mutta aina on varaa myös kehittyä. Vuoden 2016 alussa voimaan tulevan koulutusuudistuksen myötä osa aiemmin myös lasten ja nuorten vyöarvoihin sidotuista koulutuksista poistui ja tilalle tuli oman ohjaajan luotsaama taidovartti keväällä ja syksyllä.

Taidovartti -keskustelut ovat vuorovaikutteista keskustelua taidoseurassa harrastavan lapsen ja nuoren kanssa. Tavoitteena on, että keskusteluissa niin lapsi/nuori kuin ohjaajakin voi syventyä molempien osapuolien asettamiin toiveisiin, joita taidoharrastukselta odotetaan.

Säännölliset keskustelut ohjaajan kanssa, tämän kiinnostuneisuus lapsen/nuoren kuulumisia kohtaan sekä tunne, että ohjaajaa on helppo lähestyä ja kertoa asioista ennaltaehkäisevät harrastuksen lopettamista. 

Ohjaaja voi myös tilata pohjat liiton toimistolta.