Uutiset

26.6.2017Sporttirekisteristä Suomisporttiin - sähköiset palvelut päivittyvätLue lisää »16.5.2017SM-viikko tuo urheiluväen Tampereelle heinäkuussaLue lisää »15.5.2017Yli sata suomalaista taidokaa lähtee MM-tapahtumaan JapaniinLue lisää »2.5.2017Nuorten Suomi-Ruotsi maaottelut käytiin Turussa 29.4.Lue lisää »25.4.2017Infopaketti Japanin MM-tapahtumaan suuntaavilleLue lisää »24.4.2017Nuorten Suomi-Ruotsi maaottelu käydään la 29.4. TurussaLue lisää »

Kamaeblogi

Yhteystiedot

Suomen Taido
Taido Finland
Radiokatu 20
00240 Helsinki
p. +358 50 542 3431
taido@taido.fi
www.taido.fi

Toimistolla sinua palvelee lajipäällikkö Sera Kaukola.


Pikakysely

Miten löysit taidoharrastuksen?

Taidojunnujen ja -vanhempien kokemuksia

Täältä voit lukea junnujen omista ja vanhempien kokemuksista taidosta.

junnu_392.jpgTaido on monipuolinen liikuntalaji, joka auttaa lasta tulemaan sinuksi oman kehonsa kanssa. Joskus treeneihin lähteminen on työlästä, mutta aina treeneistä takaisin tulee punaposkisia ja intoa puhkuvia pikkutreenaajia. Mukavaa on, että Taidossa ei tarvitse hankkia koko ajan uusia harjoitteluvälineitä tai -asuja.

- Riina, kahden taidojuniorin äiti


Harrastan taidoa, koska haluan oppia ottelemista ja itsepuolustusta. Kivointa on tekniikoiden ja liikkeiden harjoitteleminen ja kaikki.

- Neea 11v.


Parasta treeneissä on leikit, polttopallo isolla jumppapallolla ja limahippa.

- Hiski 9v.


Olin tullut ensimmäisiin treeneihin aikaisin ja minua jännitti tosi paljon. Moni tuli kysymään, että olinko uusi tai oliko minulla tuttuja taidossa. Minulla ei ollut täällä kavereita ollenkaan ja lajikin oli täysin uusi. Lämminhenkinen valmentaja otti minut mukaan hommaan.

Treeneissä tutustuimme toisiimme. Minun ryhmässäni oli vain seitsemän ihmistä minut mukaan lukien. Valmentaja kutsui meidät piiriin ja me keskustelimme lajikokemuksesta ja muista harrastuksista. Sitten aloimme harjoitella käsien asentoja, alku seretsua ja kamaeta.
 
Treenien lopuksi kannettiin tatamit, annettiin opaskirjat ja mentiinsuihkuun!!

-Henrik 13v.


Paras kokemukseni Taidosta on Tampereen Suuri budoleiri Varalassa. Siellä saimme todella hyvää oman lajin koulutusta, ruokaa, kokemusta ja myös tutustumista Aikidoon ja Taekwondoon. Leirillä oli myös loistava yllätysohjelma, jossa saimme kokeilla lajia nimeltä Kungfu.

En ole kokenut missään lajissa, mitä olen aikaisemmin harrastanut, niin hyvää fiilistä harjoituksissa tai leirillä kuin Taidossa. Kotiseuran harjoitukset ovat raskaita, mutta kivoja ja tulen niihin todella mielelläni...jopa kesällä :-)) Aion ilmoittautua Suureen budoleiriin ensi vuonna heti kun on mahdollista. Suosittelen leiriä jokaiselle Taido-harrastajalle :-)

- Tero 12v.


Taido on hyvä harrastus ja treeneissä on kivoja kavereita. Kesällä olin Suurella Budoleirillä ja menen ensi kesänä uudelleen! Siellä oli kivaa!

- Minttu 11v.

junnut_venyttelee_392.jpg