Uutiset

26.6.2017Sporttirekisteristä Suomisporttiin - sähköiset palvelut päivittyvätLue lisää »16.5.2017SM-viikko tuo urheiluväen Tampereelle heinäkuussaLue lisää »15.5.2017Yli sata suomalaista taidokaa lähtee MM-tapahtumaan JapaniinLue lisää »2.5.2017Nuorten Suomi-Ruotsi maaottelut käytiin Turussa 29.4.Lue lisää »25.4.2017Infopaketti Japanin MM-tapahtumaan suuntaavilleLue lisää »24.4.2017Nuorten Suomi-Ruotsi maaottelu käydään la 29.4. TurussaLue lisää »

Kamaeblogi

Yhteystiedot

Suomen Taido
Taido Finland
Radiokatu 20
00240 Helsinki
p. +358 50 542 3431
taido@taido.fi
www.taido.fi

Toimistolla sinua palvelee lajipäällikkö Sera Kaukola.


Pikakysely

Miten löysit taidoharrastuksen?

Valmennusryhmä

Valmennuksen tavoitteena on kasvattaa ja tukea urheilijoita, joilla on laadukas ja korkea taitotaso taidossa ja jotka osaavat ja ymmärtävät tavoitteellisen harjoittelun perusteet.

Tavoitteena on, että urheilijat osaavat harjoitella fyysisiä ominaisuuksia terveellisesti ja turvallisesti. Valmennus suuntaa kokonaisvaltaisen valmennuksen periaatteiden mukaiseen urheilijan tukemiseen sekä tatamilla, että sen ulkopuolella. Valmennus on vuorovaikutteista ja positiivisessa ilmapiirissä toteutettavaa.

Valmennus on yksilölähtöistä ja yhteinen harjoittelusuunnitelma toteutetaan kunkin kehitystarpeiden mukaisesti. Harjoittelua seurataan harjoituspäiväkirjojen sekä henkilökohtaisten keskusteluiden avulla.

Valmennusryhmässä panostetaan urheilijaidentiteetin tukemisesta ja urheilijuuteen kasvamisessa. Välikauden tavoite on opettaa suunnitelmallista ja tavoitteellista harjoittelua lajitaitojen, fysiikkaharjoittelun sekä henkisen valmentautumisen osalta.

Valmennusryhmä harjoittelee vuosittain yhdessä keskimäärin neljällä leirillä.

4942.jpg


Valmennusryhmään pääsylle on määritelty seuraavat kriteerit:

  • Valmennusryhmään voidaan valita henkilö, joka on motivoitunut ja valmis ohjelmoituun harjoitteluun.
  • Perusteena valinnalle on sijoittuminen viiden parhaan joukkoon kauden yhteenlasketussa lajikohtaisissa ranking-pisteissä tai valmentajien esitys.
  • Valmentajien esitykseen vaikuttavat kilpailuaktiivisuus, kilpailumenestys tai muulla tavoin osoitettu riittävä taitotaso tai seuravalmentajan suositus.
  • Alaikäisiltä vaaditaan huoltajan suostumus ryhmään liittymiselle.

Hallitus päättää ryhmän kokoonpanosta. Valmentajat voivat tehdä esityksiä ryhmän täydentämisestä mihin tahansa hallituksen kokoukseen.

Suomen Taidon päävalmentajanatoimii Aki Peltola.