Kamppailutaituri -harjoitteet osana monipuolista koululiikuntaa

Etsitkö uusia ideoita liikuntatunneille tai kaipaavatko lapset uusia virikkeitä? Tiesitkö, että kamppailulajiharjoitteet voivat myös olla osa monipuolista ja kehittävää koululiikuntaa?

Kamppailulajeissa toisen ihmisen huomioiminen ja kunnioittaminen ovat perusarvoja. Lajien parissa opitut hyvät käytöstavat siirtyvät myös muille elämän alueille, lisäksi kunto lähtee kohoamaan nopeasti harjoittelun myötä.

Taekwondon, taidon, judon, aikidon ja nyrkkeilyn kokeneet ohjaajat ovat luoneet helppoja  harjoitteita etenkin kehonhallintaan ja parin kanssa toimimiseen.

Kamppailutaituriharjoitteet on helppo ja turvallinen tapa tutustuttaa lapsia kamppailullisiin yksilö- ja pariharjoitteisiin aikuisen johdolla, eikä niiden ohjaaminen vaadi kamppailulajitaustaa.

TUTUSTU KAMPPAILUTAITURI -TUNTIMALLEIHIN

Otella voi monella tavalla!

Vauhdikas häntäottelu onnistuu yksinkertaisilla välineillä ja säännöt ovat yksinkertaiset!
Häntäottelun säännöt

Taido tutuksi?

Jos olet kiinnostunut saamaan taidon kokeilutunnin koulullesi tai kiinnostuit lajista, niin ota rohkeasti yhteyttä! Kokeiluja järjestetään niin päiväkodeissa, ala- ja yläkouluilla, lukioissa, ammattioppilaitoksissa, korkea-asteella että työpaikoilla.

Taidon merkitys harrastajalle voi olla melkein mitä tahansa: perheen yhteinen harrastus, lapselle liikuntahetki kavereitten kanssa, nuorelle hyvä harrastus koulun vastapainoksi, aktiivikilpailijalle äärimmäisen kovaa kilpailua maailman huipputasolla tai keski-ikäisen toimistotyöntekijän säännöllinen kunnonkohotustuokio.

Kokeilemalla selviää kenelle taidosta kehittyy uusi harrastus!

Kuullaan!

Soita 050-5423431

tai ota yhteyttä