LEIRIT JA MUUT TAPAHTUMAT

Juniorit voivat halutessaan osallistua myös tapahtumiin ja leireille.

Suuri Budoleiri

Suuri Budoleiri on tarkoitettu 8-14 -vuotiaille kamppailulajien harrastajille. Junnut pääsevät omien taidoharjoitusten lisäksi kokeilemaan leirin muitakin lajeja esim. aikidoa, taekwondoa tai mitä milloinkin on ohjelmassa. Kesäleirillä tietenkin myös uidaan harjoitusten välissä ja vietetään aikaa kavereiden kanssa. Lisäksi leirillä on jännittävää yllätysohjelmaa.

Leirin kohokohta saattaa monelle junnulle olla kuitenkin päivä Särkänniemessä! Särkänniemestä löytyy 35 huvilaitetta, jotka tarjoavat kesäisin laitteesta riippuen hurjaa kyytiä, säyseämpää keinuntaa tai muita hauskoja kokemuksia höystettynä vaikkapa vesiroiskeilla.

Leirillä on taidon puolesta kokeneet ja koulutetut ohjaajat. Lapset voivat lähteä leirille turvallisin mielin, vaikka kaverinsa kanssa. Helsingin suunnalta on yhteiskuljetus bussilla Tampereelle ja takaisin.

Leirillä on myös aikuisille tarkoitettu ”leirituristivaihtoehto”, joka sisältää majoituksen Varalassa ja ruokailut. Lasten harjoitusten aikana voi halutessaan vaikka kierrellä kesäisen Tampereen nähtävyyksiä tai osallistua harjoituksiin kuntoilumielessä.