Kihapp

Nettipohjaisen Kihapp -kilpailujärjestelmän kehittäjä on suomalainen Ville Sundberg. Järjestelmää käyttävät myös muut lajit ja se on muokattavissa kunkin lajin tarpeisiin.

ilmoittautumisten vastaanotto

Kunkin seuran vastuuhenkilö (joka muulloinkin ilmoittaa kilpailijat) lisää ensimmäisellä kerralla seuran tiedot ja kilpailijat järjestelmään. Järjestelmä tarjoaa sukupuolen ja syntymäajan mukaan vain sellaiset sarjat kilpailijalle, joihin tällä on oikeus osallistua. järjestelmään ilmoitetut kilpailijat säilyvät siellä läpi kauden eli kun esim. ensimmäiseen kauden cup-kisaan ilmoittaudutaan, niin seuraavaan tarvitsee vain klikata aktiiviseksi kilpailijalle ne sarjat, joihin kilpailija sillä kertaa osallistuu.

Hyödyt kilpailujen järjestäjälle ja yleisölle

Kun järjestelmää käyttää kilpailupaikalla joko älypuhelimella, padilla tai kannettavalla tietokoneella, tulokset ovat heti kilpailun jälkeen saatavissa oikeassa muodossa.

Järjestelmää pyörittävään koneeseen kytketyn tykin tai näytön avulla voidaan haluttaessa näyttää kilpailupaikalla, kuka kilpailee tällä hetkellä, kuka ottelun/hokein voitti ja kuka valmistautuu seuraavaksi, screenillä näkyvät myös pisteet ja esim. otteluaika.

Tuloksia voi seurata reaaliajassa netissä eli ja grafiikka voidaan yhdistää alueilta kuvattavaan live streamiin.

Kilpailun jälkeen ohjelma tarjoaa myös erilaisia tilastoja: mikä seura sai eniten mitaleja, kuka pärjäsi henkilökohtaisesti paraiten jne.

Selaimen valinta

Kihappin käytössä suositeltu selain on Chrome.

Kihappiin