Varastossa olevat tuotteet

Suomen Taido tuottaa jäsenilleen erilaisia materiaaleja. Myytäviin tuotteisiin kuuluvat mm. taidopassit, hihamerkit ja mon-merkit. Lisäksi myytviä tuotteita ovat Taido 30 vuotta Suomessa -kirja, tuomarisomio ja tuomarirannekkeet, taidokoru sekä somioneula. Näiden tuotteiden tilaukset tehdään oman seuran yhteyshenkilön kautta Suomen Taidon toimistolle. Tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti postin kautta ja vastaanottaja maksaa lähetyskulut. Tuotteet toimitetaan maksua vastaan.Toimitusaika on noin 1-3 tilauksesta.

Suomen Taido ei vastaa ulkoisista tekijöistä johtuvista viivästymisistä.Tilauksessa on mainittava seuraavat tiedot: tilaajan nimi, seura, puhelinnumero, laskutus- ja toimitusosoite, tilattavat tuotteet ja niiden määrät/koot/värit. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Suomen Taidon yhteistyökumppani Egimo Ky tarjoaa taidon harrastajille uwagista, hakamasta ja vyöstä koostuvaa harjoitteluasua. Edullisempaa kurssipukua Egimo Ky tarjoaa taidon vasta aloittaneille lapsille ja nuorille.

Kaksi kertaa vuodessa tilattavat tuotteet

Tilaustuotteina Suomen Taido tarjoaa jäsenilleen tällä hetkellä seuraavia tuotteita

  • tekninen t-paita
  • taidoreppu/kassi
  • irtomerkit

Tuotteita tilataan yhteistilauksena kaksi kertaa vuodessa. Kevään 2018 tuotetilauksen päivämäärää ei ole vielä vahvistettu.