Varastossa olevat tuotteet

Suomen Taido tuottaa jäsenilleen erilaisia materiaaleja. Myytäviin tuotteisiin kuuluvat mm. taidopassit, junioripassit, hihamerkit ja mon-merkit. Lisäksi myytäviä tuotteita ovat Taido 30 vuotta Suomessa -kirja, tuomarisomio ja tuomarirannekkeet, taidokoru sekä somioneula. Näiden tuotteiden tilaukset tehdään oman seuran yhteyshenkilön kautta Suomen Taidon toimistolle. Tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti postin kautta ja vastaanottaja maksaa lähetyskulut. Tuotteet toimitetaan maksua vastaan.

Suomen Taido ei vastaa ulkoisista tekijöistä johtuvista viivästymisistä.Tilauksessa on mainittava seuraavat tiedot: tilaajan nimi, seura, puhelinnumero, laskutus- ja toimitusosoite, tilattavat tuotteet ja niiden määrät/koot/värit. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Suomen Taidon yhteistyökumppani Egimo Ky tarjoaa taidon harrastajille uwagista, hakamasta ja vyöstä koostuvaa harjoitteluasua. Edullisempaa kurssipukua Egimo Ky tarjoaa taidon vasta aloittaneille lapsille ja nuorille.

Tilaustuotteet

Lisäksi Suomen Taido tarjoaa jäsenilleen 1-2 kertaa vuodessa seuraavia tilaustuotteita:

– tekninen t-paita
– taidoreppu/kassi
– irtomerkit
– hupparit

Tuotteita tilataan yhteistilauksena ja kulloisistakin tilauspäivämääristä tiedotetaan seuroja ja jäsenistöä. Myös Japanista tilataan tuotteita (harjoitusasuja ja mustia silkkivöitä keskimäärin joka toinen vuosi). Tiedustelut Suomen Taidon toimistolta taido@taido.fi.