LISENSSI ON AVAIN LIITON TAPAHTUMIIN

Lisenssi on ’lupa harrastaa ’– eli se on kaikille karaten, taidon ja hokutoryu ju-jutsun harrastajille pakollinen harrastajien rekisteröitymismaksu.

Rekisteröityneiden jäsenten määrä on keskeinen mittari myös liiton valtionavun turvaamiselle. Lisensseistä kertyvät tulot ohjataan karaten, ju-jutsun ja taidon kehittämiseen koko maassa. Tuloilla voidaan mm. toteuttaa koulutus- ja nuorisotyötä, parantaa viestintää ja järjestää leirejä sekä kehittää yhteistyötä seurojen kanssa.

Lisenssi vaaditaan seuraavilta:

  • Jäsenseurassa harrastava lapsi, aikuinen tai nuori
  • Seuran tai liiton valmentaja ja/tai ohjaaja
  • Tuomari/ kilpailija
  • Liiton kouluttaja ja/tai luottamushenkilö

Lisenssin myötä saat osallistumisoikeuden Suomen Karateliiton tapahtumiin (seuraharjoitukset, leirit, kilpailut sekä muut tapahtumat). Lisenssillisenä pysyt myös mukana menossa ja saat ajankohtaiset uutiskirjeet sähköpostiisi säännöllisesti.

Lisenssin hankkimisen yhteydessä suositellaan kamppailijan vahingot kattavan Sporttiturva-vakuutuksen ostamista.

HUOM! Osallistuessasi Suomen Karateliiton järjestämiin tilaisuuksiin sinulla tulee olla voimassa oleva lisenssi. Myös kaikkien karate, taido- ja ju-jutsuseurojen järjestämissä harjoituksissa on oltava voimassa oleva lisenssi. Harrastajia suositellaan huolehtimaan myös vakuutusturvastaan heti kauden alusta. Lisenssittömän henkilön osallistuminen Suomen Karateliiton tapahtumiin voidaan evätä.

 

Osta lisenssi itsellesi tai huollettavallesi Tutustu tarkemmin lisenssi- ja vakuutusvaihtoehtoihin