Tieto taidotapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan puhelimeesi!

Hanki puhelimeesi Suomen Karateliiton jäsenkortti ja pysyt mukana menossa! Jäsenkortti on toteutettu Cardu-palvelun avulla.

Näin saat kortin käyttöösi:

  1. Hanki lisenssi Suomisportista, ellet ole sitä jo tehnyt
  2. Kirjaudu Cardu-tilillesi.  
  3. Jos olet uusi käyttäjä, niin voit asentaa maksuttoman Cardu-sovelluksen joko Google Play tai App Store -sovelluskaupasta, jonka jälkeen voit rekisteröidä itsellesi Carduun käyttäjätunnuksen.
  • Uusi käyttäjä: Avaa Cardu-sovellus ja rekisteröidy –> Uusi tili.
  • Täytä pakolliset kentät: Etunimi, Sukunimi, Käyttäjätunnus (sähköpostiosoite), Puhelinnumero ja Salasana.
  • Cardu-tunnukseen liitetty puhelinnumero vahvistetaan 4-numeroisella koodilla, joka tulee annettuun numeroon tekstiviestinä.
  • Tarvittaessa kirjaudu Carduun käyttäjätunnuksellasi (sähköpostiosoite).

Omat korttisi kuten Karateliiton jäsenkortti löytyvät Cardun lompakosta.

Saat siis Karateliiton kanta-asiakaskortin käyttöösi liittymällä Cardu-sovelluksen käyttäjäksi. Saat sähköpostiisi ilmoituksen, kun Karateliiton jäsenkortti on ladattavissa tai saat tekstiviestillä ilmoituksen, kun kortti on ladattavissa.

Jäsenkortti lisätään käyttäjälle automaattisesti Cardun lompakkoon siinä vaiheessa, kun Cardu-sovelluksen käyttäjätunnus on rekisteröity ja puhelinnumero on vahvistettu sovelluksessa.

Jatkossa saat jäsenkorttipalvelun kautta ajankohtaista ja kohdistettua tietoa tapahtumista niin halutessasi! Näin eivät jää leirit, kilpailut tai muut tärkeät tiedotteet saamatta ja tieto kulkee mukana siellä missä sinäkin!