Suomenmestaruudet ratkeavat Porvoossa 27.4.2019

Taidon henkilökohtaiset ja joukkuelajien SM-kilpailut järjestetään Porvoossa Arorahallilla 27.4. (os. Jääkiekkotie 4 06400 Porvoo).

– Juniorisarjoihin ja sonen-sarjoihin osallistuvien tulee olla paikalla klo 09:00.

– Tenkaihin ja dantai-hokeihin osallistuvien tulee olla paikalla klo 09:00, jos haluaa harjoitella kisasuoritusta, muuten klo 11:00.

– Ainoastaan ranking-sarjoihin ja dantai jisseniin osallistuvien tulee olla paikalla klo 12:30.

Päivän tarkempi ohjelma täällä.

Kilpailupaikalla on lämmittelyalue, mutta se ei ole normaalin kilpailualueen kokoinen. Tämän takia tenkaihin ja dantai hokeihin osallistuvien tulee olla paikalla ennen kisojen alkua, jos haluaa harjoitella ja hioa vielä kisasuoritusta.

Pysäköinti on sallittu vain virallisilla parkkipaikoilla. Eli kisahallin pihaan ei saa jättää autoja. Viereisen Uusimaa Areenan edessä on parkkipaikkoja ja muutenkin Kokonniemen kaikki parkkipaikat ovat käytössä.

Kisapaikalla on kioski, josta saa ostaa kahvia, mehua ja pikkupurtavaa sekä uniikkeja taidotuotteita. Vain käteismaksu.

Nepalilaisravintola Khukurin ruokakärry on paikalla klo 12:00-17:00. Käteismaksu ja MobilePay. Korttiostaminen ei ole vielä vahvistunut.

Avajaiset on junioreiden ja ranking-sarjojen välissä, jotta kaikkien ei tarvitse olla paikalla heti aamulla. Toivottavasti moni juniorisarjalainen jää myös avajaisiin, jotta saamme hienon rivistön taidokoita tatamille. Perinteistä sisäänmarssia ei ole. Taidokat kutsutaan tatamille ja jokainen menee seisomaan yhden 1×1 m tatamipalan keskelle alueelle B. Seura- tai vyöjärjestyksellä ei ole väliä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *