Valmentaa kuin nainen onnistui yli odotusten kamppailulajeissa

Vuosina 2020-2021 kamppailulajien kanssa yhteistyössä toteutettu Valmentaa kuin nainen -hanke oli menestys. Erityisesti hanke pystyi tukemaan naisten osallistumista valmentajakoulutuksiin. Hankkeen aikana tuettiin yhteensä 90 naisen kouluttautumista. Koulutettujen naisten määrät olivat ennakoituja korkeampia ja ne moninkertaistivat usean mukana olleen lajin normaalit vuosittaiset määrät.

Kamppailulajien hankkeeseen yhdessä Suomen Valmentajien kanssa sitoutuneet lajiliitot olivat Suomen Judoliitto, Suomen Karateliitto, Suomen Muaythailiitto, Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliitto, Suomen Nyrkkeilyliitto, Suomen Painiliitto, Suomen Painonnostoliitto, Suomen Taekwondoliitto ja Suomen Taido. Painonnosto tekee hallinnollista ja toiminnallista yhteistyötä kamppailulajien kanssa ja oli siten mukana tässä hankkeessakin.

Taido oli hankkeessa mukana aktiivisesti ja osallistujia olikin lajiliittotyöpajojen lisäksi mukana mm. monilajisissa mentorointiryhmissä, mentorikoulutuksissa sekä 2-tason valmentajakoulutuksessa.

Tutustu Valmentaa kuin nainen kamppailulajeissa -loppuraportin tiivistelmään päätuloksista täältä.

Artikkelin kuva: Tomi Kajasviita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *