Taidokilpailujen haku kaudelle 2018

Taidokilpailut ovat aina jännitystä tihkuva tapahtuma kilpailijoille, mutta myös liian usein myös järjestävälle seuralle. Jännityksen lievittämiseen ja kilpailujenjärjestämisen tueksi Taidon Superpäivässä 25.11. Lahdessa kaikki seurat perehdytetään sähköiseen Kihapp-kilpailujärjestelmän käyttöön (Kihapp-koulutus). Lisäksi seuroja perehdytetään kilpailujenjärjestämisoppaan päivityksiin. Kaikkien kilpailuja 2018 ja 2019 järjestävien seurojen tulee käydä tämä koulutus.

Haettavat kilpailut

Cup-kilpailut

  • 3.2.2018
  • 3.3.2018
  • 24.3.2018

Nuorten ja Sonen sarjojen SM-kilpailut

  • 14.4.2018

Henkilökohtaiset ja joukkue SM-kilpailut

  • 28.4.2018

Tilakriteerit

Taidokilpailut tulee järjestää aina sopivissa tiloissa. Kahden alueen kilpailulle soveltuvia saleja ovat urheiluhallit. Soveltuva koko n 20 m* 35 m. Yhden alueen kilpailun voi järjestää koulun liikuntasalissa. Tilan tulee olla kooltaan riittävä (liian pienessä tilassa tuomaripillit voivat aiheuttaa lieviä kuulovammoja). Valaistuksen ja ilmanvaihdon tulee olla riittävä koko tapahtuman henkilömäärälle (toimitsijat, tuomarit, kilpailijat jo yhteensä 80-100 hlöä+yleisö). Tatamialueen ympärille tarvitaan n. 2 metrin esteetön varoalue. Toimitsijapöydät tarvitsevat varoalueen ja seinän väliin vähintään 2 metriä. Kilpailijoilla tulee olla riittävät lämmittelyalueet. Lämmittelyalue tulee olla kullakin tatamialueella ja kaikkien vuoroaan odottavien kilpailijoiden tulee mahtua lämmittelyalueelle. Kilpailuissa tulee olla katsomo, tai yleisölle on varattava riittävä määrä istuinpaikkoja. Yleisön alue ei voi olla 2 metriä lähempänä tatamialuetta.

Kilpailupäivän rakenteesta

Juniori- ja sonen sarjat voidaan (ja suositellaankin järjestettäväksi) omana osionaan aamupäivän aikana ja alempien ja ylempien aikuisten sarjat iltapäivällä omana kokonaisuutenaan. Tämä siksi, että kilpailujen osallistujamäärät ovat alkaneet kasvaa ja päivästä tulee monelle kilpailijalle pitkä. Myös markkinointi on helpompaa, kun kilpailupäivä on selkeämpi ja se on ryhmitelty ikäryhmittäin.

Kilpailujen haku kaudelle 2018 16.10.2017 mennessä osoitteeseen taido@taido.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *