Taidon kevät on täynnä kilpailuja, leirejä ja vyökoeita

Kilpailut

Kouvolan, Turun ja Porvoon cup-kilpailut ovat jo takanapäin ja kotimainen kilpailukausi kruunataan junioreiden SM-kilpailuissa Järvenpäässä 8.4., henkilökohtaisissa ja joukkueiden SM-kilpailuissa Lahdessa 22.4., Nuorten Suomi Ruotsi-Maaottelussa 29.4. ja SM-viikon joukkueotteluiden SM-mittelöissä Tampereella 8.7. Kaikista kilpailuista pyritään näyttämään streamia. SM-viikon joukkueotteluita pääsee seuraamaan myös Ylen lähetyksestä. Luonnollisesti kiinnostavin tapahtuma on Japanin MM-tapahtuma heinäkuun lopulla.

Leirit

Kevät ja kesä tarjoavat mukavia leirimahdollisuuksia niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Keväällä (5.-7.5.) Pajulahden urheiluopistolla pidetään yleisleiri, jonka aiheena on jissen. Leiriä luotsaavat Päivi Nevalainen ja Martti Rahkila. Samassa yhteydessä järjestetään daneille suunnattu taidon teoriapäivä.

Seuraavana viikonloppuna Tampereella (13.5.) perehdytään unshinin ja tengin saloihin. Unshin ja tengi -Koulutus on tarkoitettu kaikille taidokoille, ja leirille voi osallistua vaikka joka vuosi kehittääkseen tengiosaamistaan. Koulutuksessa syvennetään omia lajitaitoja unshinin ja tengitekniikoiden osalta sekä perehdytään niiden harjoittelun ohjaamiseen ja turvallisiin avustuksiin. Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen taidoka

  • tuntee ja ymmärtää unshinin ja tengi-harjoittelun merkityksen osana taidoharjoittelua ja
  • osaa unshin- ja tengiharjoituksen ohjaamisen, ja hallitsee tekniikoihin liittyviä avustuksia. Koulutus kuuluu I-tason yhteisiin opintoihin.

Lasten Suuri Budoleiri Tampereella 9.-11.6. on selvistä selvin kesän merkki. Perinteikäs 8-14 vuotiaiden leiri järjestetään Varalan Urheiluopistolla.  Luvassa jälleen huippuleiri, täyttäähän se tänä vuonna kokonaiset 20 vuotta! Leirin ilmoittautumisaika alkaa 1.4. ja päättyy 22.5. osoitteessa www.suuribudoleiri.net.

Kesä huipentunee Japanin MM-tapahtumassa pidettäviin seminaareihin heinäkuun lopulla. Lisätietoa tapahtumasta odotetaan parhaillaan Japanista.

Vyökokeet

Kevään vyökokeet järjestetään seuraavasti

  • 13.5.2017 Asikkala, Hannu Tamminen
  • 13.5.2017 Riihimäki, Vesa Waris
  • 13.5.2017 Oulu, Tane Tuuliainen
  • 20.5.2017 Tampere, Toni Nurmio
  • 20.5.2017 Järvenpää, Kirsti Maaniemi
  • 20.5.2017 Kuopio, Harri Savolainen
  • 28.5.2017 Helsinki, Tuomas Kosonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *