Tilaa upeat taidotuotteet tai tee Japanitilaus!

Tuotetilauslinkit on nyt avattu. Linkkien kautta, voit tilata itsellesi tai perheenjäsenellesi upeita taidotuotteita. Tilausaika 10.11.-28.11.2021.

Suomen Taidon tuotteet

Mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa taidon 50-vuotista taivalta Suomessa kuin kustomoitava juhlahuppari! Ilahtuisiko kaveri heijastimena toimivista irtomerkeistä, jotta treenimatkat olisivat turvallisempia? Pakkaa nämä uuteen taidoreppuun, johon voit saada brodeerattuna oman nimesi! Nämä tuotteet ehtivät sopivasti joululahjaksi itselle tai perheenjäsenelle!

Tehtävät tilaukset ovat sitovia ja vaikka tilauksen voi tehdä henkilökohtaisesti, niin laskutus tapahtuu kootusti seurojen kautta. Tuotteet toimitetaan postitse ja toimituksesta peritään toimituskulut. Suositeltavaa on, että tuotteet lähetetään seuroille kootusti, toimituskulut ovat silloin huomattavasti edullisemmat. (Vrt. 1 irtomerkki xxs-pakettina n. 6€ vs. reppu, 20 irtomerkkiä ja muutama huppari n. 8€).

Voit tutustua tuotteisiin tarkemmin tässä linkissä.

Japanitilaus

Japanista voit tilata mustia silkkivöitä, hakamia ja uwageja sekä tuomaripaitoja. Toimitusta ei voida luvata jouluksi, mutta alkuvuodesta pääset harjoittelemaan jo uusissa tamineissa!

Tilaukset on tehtävä viimeistään su 28.11.2021.

Ps. Ellet tahdo odotella pitkiä aikoja uusia hakamia tai uwagia, niin laadukkaat taidopuvut suomalaisena käsiyönä sinulle tarjoaa Egimo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *