Äänestä Vuoden Taidotekoa 2019 ja vaikuta

Eniten ääniä saanut ehdokas palkitaan Urheilugaalan palkitsemistilaisuuden yhteydessä 16.1.2020.
Tutustu ehdokkaisiin ja äänestä lomakkeella 👇

https://link.webropolsurveys.com/S/5B19CEF999A0F812

 

Vuoden Taidoteko 2019

Äänestä mielestäsi paras ehdokas Vuoden taidoteoksi 2019! Äänestää voi 13.11.-1.12.2019 välisenä aikana. Palkinto jaetaan Urheilugaalan palkitsemistilaisuuden yhteydessä 16.1.2020.

Suomen Taidon johtoryhmä on listannut menneen vuoden merkittävimpiä suomalaisia taidotekoja yleisöäänestystä varten. Teot on esitetty alla. Taidoharrastajien syvät rivit pääsevät nyt valitsemaan joko JoRyn asettamien ehdokkaiden joukosta, mikä oli se kaikkein merkittävin tapaus eli Vuoden taidoteko 2019 tai esittämään omaa ehdokastaan. Eniten ääniä saanut ehdokas palkitaan.

Tavoitteena on tuoda esiin vuosittain hyviä käytäntöjä ja hienoa seuratyötä. Vuoden taidoteko -palkinto myönnetään henkilölle, ryhmälle, seuralle tai muulle taholle, joka on merkittävällä tavalla edistänyt taidoa ja uudenlaisia tapoja toimia. Palkitsemisen arvoinen teko voi sisältää erilaisia oivalluksia siitä, miten lajia, sen näkyvyyttä, saavutettavuutta, dynaamisuutta tai tunnettuutta on viety eteenpäin Suomessa.

Ehdokkaiden esittely

Taidon EM-tapahtuman markkinointiyhteistyö Tampereen kaupungin kanssa
– Esimerkillinen yhteistyö Tampereen kaupungin kanssa mahdollisti Taidon EM-kilpailuissa saavutetun ansaitun näkyvyyden. Kaupunki tuki tapahtuman järjestelyjä mm. kadunvarsimainoksin, videoin ja taloudellisesti.

#taidochallenge: Jigotain, Porvoon Taidoseuran ja Tampereen Taidon haastekampanja sosiaalisessa mediassa
– Uusi sosiaalisen median kampanja toi lajia esille mielenkiintoisesti ja hauskasti erilaisin taidotempuin ja -kikoin.

Essi Pelttarin Go ju nin jissen
– Vuoden aikana toiseksi suurinta näkyvyyttä saavuttanut taidotapahtuma. Tapahtuma sai laajasti näkyvyyttä erityisesti sosiaalisessa mediassa. Paikalla oli lähes täysi katsomollinen yleisöä kannustamassa Pelttaria suoritukseen, jossa päämääränä on selviytyä kunnialla 50 ottelusta eri vastustajia vastaan. Tulos noin kahden ja puolen tunnin ottelukimaran jälkeen oli 37 voitettua ottelua ja kolmetoista hävittyä ottelua. Näin ollen Pelttari jakaa aikaisemmin haasteen selättäneiden Päivi Nevalaisen ja Katja Anoschkinin kanssa haastetapahtuman voittotilaston kärkipaikan.

Taido tutuksi -hanke (TATU)
– TATU käynnistyi vauhdilla syksyllä 2019. Taidoon tutustui noin 3000 potentiaalista lajin harrastajaa lajikokeilujen ja harrastetapahtumien yhteydessä. Kiertue levittäytyi projektipäällikkö Tomi Tolsan koordinoimana kymmenelle paikkakunnalle 140 tilaisuuden voimin. Hankkeeseen osallistui 12 Suomen Taidon jäsenseuraa: Asikkalan Taido, Espoon Taido, Helsingin Taido, Jigotai, Kuopion Taidoseura, Nummelan Kumakai, Oulun Taidoseura, Porvoon Taidoseura, Sandokai, Tampereen Taido, Vantaan Taido ja Yliopiston Taido

Sandokain menestyksekäs jäsenhankinta Suomen suurimmaksi taidoseuraksi
– Sandokaissa taidoa treenaa kaiken ikäiset. Alle kouluikäiset harjoittelevat Taido Mineissä, kouluikäiset Taido Kidseissä ja tätä vanhemmat Taido Coressa tai seuran yleisissä harjoituksissa. Syksyn onnistuneen jäsenhankinnan johdosta Sandokai kasvoi Suomen suurimmaksi taidoseuraksi. Jäseniä seurassa on 70 ja lisenssinhaltijoita 61, kasvu edellisestä vuodesta noin 45 prosenttia. Seurassa liikkuu noin 15% kaikista Suomen taidokoista.

Taidon EM-tapahtuman huikea vapaaehtoistyö
– Vuoden 2019 suurin ja kaunein taidotapahtuma toteutettiin nelikymmenpäisen vapaaehtoisjoukon merkityksellisen hengen saattelemana. Tässä teossa hyödynnettiin poikkeuksellista osallisuutta, yhteisöllisyyttä ja dynaamisuutta lajin eteenpäin viemiseksi.

Helmiina Isokankaan opinnäytetyö: Suomen Taidon jäsenseurojen markkinointiviestinnän nykytilan analysointi
– Opinnäytetyössä perehdyttiin Suomen Taidon jäsenseurojen markkinointiviestinnän suunnitteluun sekä toteutukseen. Opinnäytteestä saa kokonaiskuvan jäsenseurojen markkinointiviestinnän tämän hetken tilasta. Havaintojen perusteella on myös laadittu kehitysehdotuksia Suomen Taidolle ja sen jäsenseuroille tarjottavien markkinointiviestinnän tukitoimien kehittämiseksi. Tutustu työhön: https://www.taido.fi/wp-content/uploads/2019/09/opinna%CC%88ytetyo%CC%88_helmiina_isokangas.pdf

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *