Seuratoiminnan kehittämistukihaku on avoinna 12.11.–17.12.2019

Opetus- ja kulttuuriministeriön jakama seuratoiminnan kehittämistuki (seuratuki) on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen liikunta- ja urheiluseuratoiminnassa.

Seuratukea voi hakea hankkeisiin, joiden tavoitteena on edistää matalan harrastuskynnyksen toimintaa lasten ja nuorten liikunnassa, kokeilla innovatiivisia toimintamalleja, lisätä toimintaan monipuolisuutta esimerkiksi uusien lajien kautta tai kehittää lajitoiminnan sisällä harrastustoimintaa. Seuratuen avulla voidaan myös vahvistaa toiminnan laatua ja yhteisöllisyyttä, sekä tukea vapaaehtoistyötä. Seuratuella voidaan ennaltaehkäistä liikuntaharrastuksen lopettamista pitämällä nuoret mukana toiminnassa urheilijoina, liikkujina ja seuratoimijoina.

Seuratukea voivat hakea liikuntaa ja/tai urheilua järjestävät, paikalliset rekisteröityneet yhdistykset. Tukea voi hakea työntekijän palkkaukseen tai toiminnan kehittämiseen.

Opetus- ja kulttuuriministeriön sivut, hakuohje

Olympiakomitean sivut, Suomisportissa toimivan hakupalvelun käyttöohjeita

Lisätietoa seuratuen hakemukseen liittyvistä asioista saat oman lajiliittosi tai liikunnan aluejärjestön seurakehittäjältä.
Liikunnan aluejärjestöjen seurakehittäjät

Hakemusten sparraus Suomen Taidossa:
Lajipäällikön sijainen Tomi Tolsa, p. +358-50-542-3431

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *