Juniorit matkaavat Ruotsiin kilpailemaan 2.12.

Nyt on mahdollisuus yhdistää pikkujouluristeily ja taido! Viimekeväinen Suomi-Ruotsi -maaottelu saa jatkoa, kun suomalaisnuoret saavat mahdollisuuden lähteä haastamaan ruotsalaisnuoria 2.12. pidettävään maaotteluun.

Kilpailulajit poikkeavat hieman suomalaisista lajeista, jolloin luvassa on jännitystä tihkuva  tapahtuma. Tutustu kutsuun täällä >> Suomalaisilta osallistujilta kerätään ilmoittautumiset kootusti 23.10. mennessä. Tästä tiedotetaan vielä tarkemmin lähempänä. Suomen Taido vastaa ilmoittautumisten keräämisestä ja toimittamisesta Ruotsiin sekä itse tapahtuman laskutuksesta, mutta se ei toimi matkanjärjestäjänä.

Tarkoituksena on, että jokainen lähtijä huolehtii omista matkoistaan ja niistä koituvista kuluista itse. Suomen Taido suosittelee varaamaan matkat siten, että lähtö tapahtuu Turusta pe 1.12. klo 20.55 lähtevällä Viking Grace laivalla, joka on Tukholmassal la klo 6.30 ja paluu tapahtuu la iltana 2.12. klo 20:00 lähtevällä M/S Viking Amorellalla, joka on Turussa klo 7.35 sunnuntaiaamuna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *