Korjattu SM-kilpailukutsu ja tarkennuksia dantai jissenin sääntöihin

Taidon Jory on hyväksynyt kevään SM-kilpailujen dantai-jissenit käytäväksi seuraavilla säännöillä:

Dantai Jissen käydään 3+1 -henkisin joukkuein. Poiketen viime vuosina olleista tv-säännöistä kilpailut käydään 5 ottelijan joukkueiden säännöistä mukautetuilla säännöillä. Jokaisella kilpailijalla on oma tekniikkaluokkapari, ja lisäksi jokaisen tekniikkaluokan täytyy olla joukkueessa edustettuna. Ottelut voivat päättyä tasapeliin, paitsi tasatilanteessa viimeinen ratkaiseva lisäottelu.

Esimerkkinä: Joukkue ei voi siis valita kolmea peräkkäistä tekniikkaluokkaa ottelijoille, esim. 1,2,3 (ten puuttuu) tai 4,5,1 (hen puuttuu). Sen sijaan esimerkiksi 1,3,4 on hyväksyttävä, sillä ensimmäisellä kilpailijalla on sen ja un -tekniikkaluokat, toisella hen ja nen, ja kolmannella nen ja ten.

Tämä sääntö tullaan päivittämään myös kilpailusääntöihin.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisessa on esiintynyt mahdollisia ongelmia, Tampereen Taido pahoittelee asiaa ja pyytää seuroja huomioimaan seuraavat asiat:

  • Kilpailukutsussa linkki on rikki. Oikea linkki alla, ohessa myös korjattu kilpailukutsu. Oikea linkki on: https://www.kihapp.com/tournaments/3609-taidon-henkilokohtaiset-ja-joukkuelajien-sm-kilpailut-2018
  • Joukkueiden, joissa on kilpailijoita useista seuroista, ilmoittaminen ei välttämättä ole mahdollista Kihapp:n kautta. Tässä tilanteessa ilmoittakaa kilpailijat muuten normaalisti, mutta lähettäkää joukkueesta postia järjestäjille (juha.lemmetti@iki.fi).
  • Kilpailusääntöjen mukaan dantai jissenissä joukkueenjohtaja voi olla lisenssikaudella 15 vuotta täyttävä. Kihapp ei todennäköisesti anna ilmoittaa alle 15-vuotiasta joukkueeseen, joten tässäkin tapauksessa ilmoittakaa osallistujat ja lähettäkää postia joukkueesta järjestäjille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *