Uusi lisenssikausi on tullut myyntiin!

Uusi lisenssikausi käynnistyy 1.1.2021. Voidaksemme parhaiten palvella jäsenseurojamme ja tarjota kaikille mahdollisuuden edulliseen lisenssiin ja vakuutusturvaan olemme uudistaneet lisenssikäytäntöämme.

Jatkossa lisenssikausi on aina kalenterivuosi (1.1.-31.12.). Siirryttäessä tähän uuteen käytäntöön, tarjosimme syksyn ajalle poikkeuksellisesti lyhyen kauden (1.8.-31.12.) lisenssin.

Mikä on lisenssi ja mihin sitä tarvitaan?

Lisenssi on ’lupa harrastaa ’– eli se on kaikille karaten, taidon ja hokutoryu ju-jutsun harrastajille pakollinen harrastajien rekisteröitymismaksu. Rekisteröityneiden jäsenten määrä on keskeinen mittari myös liiton valtionavun turvaamiselle.

Lisensseistä kertyvät tulot ohjataan karaten, ju-jutsun ja taidon kehittämiseen koko maassa. Niillä voidaan mm. toteuttaa koulutus- ja nuorisotyötä, parantaa viestintää ja järjestää leirejä sekä kehittää yhteistyötä seurojen kanssa.

Lisenssi vaaditaan seuraavilta:
– Jäsenseurassa harrastava lapsi, aikuinen tai nuori
– Seuran tai liiton valmentaja ja/tai ohjaaja
– Tuomari/ kilpailija
– Liiton kouluttaja ja/tai luottamushenkilö

–>Lisenssin myötä saat osallistumisoikeuden Suomen Taidon/ Suomen Karateliiton tapahtumiin (seuraharjoitukset, leirit, kilpailut sekä muut tapahtumat).

–> Lisenssillisenä pysyt mukana menossa – saat ajankohtaiset uutiskirjeet sähköpostiisi säännöllisesti.

–> Lisenssin hankkimisen yhteydessä suositellaan kamppailijan vahingot kattavan Sporttiturva-vakuutuksen ostamista.

HUOM!
Osallistuessasi Suomen Taidon/ Suomen Karateliiton järjestämiin tilaisuuksiin sinulla tulee olla voimassa oleva lisenssi. Myös kaikkien karate, taido- ja ju-jutsuseurojen järjestämissä harjoituksissa on oltava voimassa oleva lisenssi. Harrastajia suositellaan huolehtimaan myös vakuutusturvastaan heti kauden alusta. Lisenssittömän henkilön osallistuminen Suomen Taidon/ Suomen Karateliiton tapahtumiin voidaan evätä.
HANKI LISENSSIN KAVERIKSI VAKUUTUS, joka kattaa yllättävätkin tilanteet

Miten lisenssi ja vakuutus hankitaan?

Vaihe 1 – Klikkaa itsesi osoitteeseen www.suomisport.fi
Vaihe 2 – Valitse itsellesi tai lapsellesi sopiva lisenssi
Vaihe 3 – Valitse sopiva vakuutus lisenssin kaveriksi

…ja ei muuta kuin treenaamaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *