Uusi vuosi alkaa rähinällä – go ju nin jissen liput myynnissä nyt!

Nyt ostamaan lippuja vuoden kovimpaan ottelutapahtumaan! 27.1. Teatteri Vanhan Jukon katsomo täyttyy kihisevästä jännityksestä, kun Katja Anoschkin ottaa vastaan yhden lajin kovimmista haasteita. Yksi nainen ja 50 ottelua eri vastustajia vastaan!

Vuonna 2013 haasteeseen vastannut Päivi Nevalainen povaa Katjalle hikisiä onnistumisen kokemuksia: ”Katja on ottelijana varsin aktiivinen eli tykkää pitää ohjat omissa käsissään. Hän on myös määrätietoinen ja periksiantamaton, minkä vuoksi olen täysin luottavainen, että hän tulee selviytymään Go ju nin haasteesta suvereenisti. Hänellä on myös erinomainen ”ottelusilmä” ja ottelutilanteiden kolmiulotteinen hahmotuskyky. Tiedän, että Katja on huippukunnossa, mutta silti neuvoisin miettimään millaisella ottelustrategialla saa oman jaksamisen riittämään koko urakan voittoisasti läpi. Haaste on fyysisesti todella rankka, mutta sen läpi vieminen on loppujen lopuksi enemmän henkipuolen juttu.”

Go ju nin jissenin liput ovat nyt myynnissä SuomiSportissa. Huomioi myös, että minileirin ilmoittautuminen on auki. Toivomme taidokoita sekä kannustamaan, että ottelemaan. Ottelijaksi halajavat – ottakaa yhteys taido@taido.fi, ellette ole jo listoilla! Minileirillä katetaan tapahtumasta aiheutuvia kuluja ja se on näin ollen tapahtuman kannatusleiri. Leirin aiheena on ’Vastatekniikat taidossa’, leirin vetää Marko Havu!

Huomioithan, että tapahtumaan on kolme erilaista lipunostolinkkiä. Tapahtumaan ei tarvita mukaan erillistä lippua tai maksukuittia. Henkilön nimi tarkistetaan teatterin ovella tapahtuman alkaessa. Jos lipun ostaa eri henkilö kuin kuka sen käyttää, voi osallistujan nimen mainita lisätiedoissa:

– Lasten lippu alle 12v. – hinta 5 euroa (sisältää pääsyn katsomoon) https://www.suomisport.fi/…/44b07d7e-4862-420e-8b52-9f9fa8e…

– Aikuisten lippu yli 12v. – hinta 12 euroa (sisältää pääsyn katsomoon ja pääsyn vapaamuotoiseen illanviettoon Bar & Bistro SeuraHuoneelle klo 19- ) https://www.suomisport.fi/…/0ba8cc03-c83a-4a56-922e-edfc89d…

– Go ju nin jissen + minileiri – hinta 35 euroa (sisältää minileirin Kamppailuareenalla, lipun katsomoon sekä pääsyn vapaamuotoiseen illanviettoon Bar & Bistro SeuraHuoneelle klo 19- ) https://www.suomisport.fi/…/673729db-cb2e-4508-943e-c715930…

Lippuja on saatavilla myös ovelta, varaa mukaan käteistä ja mieluten tasaraha. Etusijalla ovat lippunsa ennakkoon lunastaneet, jos katsomo on täynnä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *