Go ju nin jissen valtaa teatterilavan 27.1. Lahdessa

GO JU NIN on suomalainen 50 ottelun haaste.  Haasteessa yksi henkilö ottelee 50 ottelua yksitellen eri vastustajia vastaan lähes tauotta. Otteluaika kussakin ottelussa on 2 minuuttia, minkä päätyttyä tuomari julistaa ottelun voittajan lyönneillä, potkuilla, pyyhkäisyillä ja kaadoilla saatujen pisteiden tai annettujen varoitusten perusteella.

Viimeksi Go ju nin jissen oteltiin Kuopiossa, kun maajoukkueen kapteeninakin tunnettu Jere Anttalainen vastasi haasteeseen. Ennen omia otteluitaan Anttalainen kuvaili tuntojaan seuraavasti: ”Henkilökohtaisesti toivon, että säilyn ehjänä ja terveenä pystyäkseni viemään haasteen kunnialla loppuun saakka ja että voisin tarjota katsojille mahdollisimman näyttävää kamppailua hyvässä hengessä. Taido on hyvän hengen kamppailua.” Anttalainen selvisi menestyksekkäästi otteluista ja näin ollen sai haastaa seuraajansa. Haasteen sai Katja Anoschkin Yliopiston Taidosta.

Haaste on sekä fyysisesti että henkisesti erittäin vaativa kokemus. Lisää tsemppiä antavat varmasti hienot puitteet, sillä ottelut käydään jälleen teatterin lavalla. Tällä kertaa tapahtumapaikkana on Lahti ja Teatteri Vanha Juko.

Tapahtuman liput tulevat myyntiin lähiaikoina, taidokoille on luvassa myös lyhyt aamupäivän mittainen leiri Suurmäen kamppailuareenalla ennen kuin ottelut alkavat teatterilla. Aiemmin otelleita ja haasteesta selvinneistä ovat Ly-Cong Thu Vantaalta, Jere Tuulkari Tampereelta, Päivi Nevalainen sekä Jukka Solehmainen Helsingistä ja Jere Anttalainen Kuopiosta.

Lue Go ju nin jissenin synnystä >>

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *