Jälleen muutoksia kilpailukauteen

Suomen Taidon johtoryhmä päätti kokouksessaan 20.5.2021, että vuoden 2021 kilpailukauden aloittamista ja kilpailupäiviä siirretään vielä kerran. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa mielipahaa. Tavoitteena on järjestää onnistunut kilpailukausi poikkeusolojen tuomista haasteista huolimatta.

Tilanne ja taustat päätökseen johtaneista syistä:

Järvenpää-cup 12.6.2021 jouduttiin perumaan Järvenpään Taidoseuran omalle salille osuneiden kuntavaalien takia. Salivaihdosta olisi syntynyt lisäkustannuksia, jotka olisivat aiheuttaneet taloudellisen riskin seuralle, sillä osallistumismaksut (n. 12kpl/ranking-sarjat) ei olisi kattanut kilpailuista aiheutuneita kuluja (mm. tilavuokra, toimitsijoiden, tuomareiden ja EA-kulut, tatamien säilytys väistötiloissa + kuljetus)

SM-kilpailut (ranking-sarjat), Tampere 14.8.2021 perutaan jo nyt, sillä Tampereen kaupunki on aloittanut Nääshallin elokuun loppuun kestävät korjaukset erittäin lyhyellä 2 pv varoajalla, joten on suuri riski, ettei kilpailuja pystytä elokuussa järjestämään

Kuma-cup (10.7.2021), pystyttäisiin järjestämään, mutta kilpailukauden kokonaisuuden kannalta katsottiin parhaaksi siirtää koko kilpailukautta.

Aiemmin oli esitetty, että joukkuelajien, sonen- ja junioreiden SM-kilpailut pidettäisiin 6.11.2021, mutta kokonaisuuden rakentamiseksi tätäkin siirrettiin eteenpäin.

Vuoden 2020 kilpailukausi on siis tarkoitus toteuttaa seuraavasti:

Johtoryhmä päätti kilpailukauden yhtenäisyyden saavuttamiseksi, että:

  • Kuma-cup järjestetään 18.9.2021
  • Tampere-cup järjestetään 23.10.2021
  • Kaikkien lajien ja sarjojen SM-kilpailut järjestetään Suomen Taidon  toimesta 27.-28.11.2021 Pajulahdessa.

Näin saadaan kaudesta kokonaisuus ja cup-kilpailuissa olisi mahdollista järjestää ehkä myös muita sarjoja rokotekattavuuden ollessa jo hyvä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *