Kevät on täynnä kiinnostavia tapahtumia verkossa!


1. Haluatko Suomen Taidon tapahtumatiedot ja Karateliiton yhteiset tiedotteet kätevästi suoraan omaan kännykkääsi? Nyt se on mahdollista. Lataa itsellesi jäsenkortti Cardu heti. Tarkemmat ohjeet ja lisätiedot löydät Karateliiton sivuilta.

2. Osallistu liiton kolmen lajin etätreenikimaraan! Luvassa 29.4. karatea; 5.5. taidoa ja 11.5. jujutsua. Treenit ovat tarkoitettuja kaikille liiton lisenssillisille harrastajille tasosta tai lajitaustasta riippumatta. Ilmoittautuminen ja lisätiedot Suomisportissa.

3. Oletko jo kuunnellut Taidohitsaamo -podcastia? Laita kuulokkeet korville ja paina play Taidohitsaamon toisen jakson kohdalla esimerkiksi Spotifyssä!

4. Suomen Taido/ Karateliitto tarjoaa harrastajilleen mukavia ja matalan kynnyksen työpajoja liittyen tiiviisti seuratoimijan arkeen. Mukaan ovat tervetulleita kaikki karaten, taidon ja ju-jutsun harrastajat, jotka kaipaavat vinkkejä ja virikkeitä omaan toimintaansa. Tutustu sisältöihin ja ilmoittaudu Suomisportissa.

5. Kirsikkana kakun päällä on rautaisannos niille, ketkä teroittavat peitsiään jo alkavan syksyn treeneihin ja jäsenhankintaan. ’Sparraa seurasi huippukuntoon’ – webinaarisarja tarjoaa kamppailulajiseuroille konkreettisia työkaluja uusien jäsenien hankintaan, olemassa olevien jäsenien sitouttamiseen sekä somemainontaan. Katse on erityisesti koronapandemian jälkeisessä ajassa ja miten seurat pääsevät uuteen nousuun seuratoiminnan palatessa normaaliarkeen. Ilmoittautuminen 7.3. mennessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *