Etätreenejä taidokoille

Oletko tietoinen Etätaidotreenit-ryhmästä? Etätreeneihin pääset kiinni WhatsApp-ryhmässä. Linkit varsinaisiin treeneihin jaetaan ryhmässä. Kaikki etätreeneistä kiinnostuneet taidokat ovat tervetulleita mukaan. Jos etätreeni kiinnostaa, niin ota yhteyttä sera.kaukola@taido.fi ja saat kutsulinkin WA-ryhmään.

Tällä hetkellä Yliopiston Taidolla on ollut yleensä treenit tiistaisin ja Sandokailla keskiviikkoisin. Myös muut seurat voivat vapaasti hyödyntää tuota ryhmää omista etätreeneistä viestimiseen. Yksittäiset harjoitukset ovat myös erittäin tervetulleita, joten rohkeasti muutkin seurat mukaan ohjaamaan! Harjoituksia on ollut laidasta laitaan, välillä enemmän taidomaista, välillä lihaskuntoa, välillä kehonhuoltoa yms.

Toivottavasti nähdään etätreeneissä!

Lisää etätreenivinkkejä löydät täältä. Käyhän kokeilemassa myös karatea tai ju-jutsua, jos haluat vaihtelua treeniin! Karate@home -sivustolta löytyy ilmaisia harjoituksia myös aloittelijoille ja myös joihinkin Helsingin ju-jutsuklubin harjoitteisiin pääset myös mukavasti mukaan ilman aiempaa lajitaustaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *