Infopaketti Japanin MM-tapahtumaan lähteville

Japanin MM-kilpailut lähestyvät ja viimeistään nyt on aika alkaa valmistelut kohti nousevan auringon maata. Seuroille on lähetetty tarkemmat tiedot tapahtumasta ja ilmoittautumiskäytännöissä kannattaa huomioida seuraavaa:

Suomesta lähtee arviolta yhteensä 60-80 henkilöä kilpailemaan, oheistapahtumiin ja kannustusjoukkoihin, myös ilmoittautumisaika on sangen nopea, joten nyt täytyy toimia tehokkaasti. Seuroille on viestitty seuraavaa:

  1. Tiedottakaa tapahtumasta ja välittäkää kutsu sekä oheismateriaalit jäsenistöllenne
  2. Tutustukaa tarkasti MM-materiaaleihin ja siihen mitä tietoja osallistujilta tarvitaan.
  3. Valitkaa seurastanne MM2017 vastuuhenkilö, joka koordinoi seuranne lähtijöitä Japaniin ja pyrkii lähtökohtaisesti vastaamaan seurakentästä tuleviin kysymyksiin. Vastuuhenkilö on yhteydessä liiton toimistolle, jos asiaa ei seurassa pystytä ratkaisemaan (pyritään välttämään sitä, että kaikki Japaniin lähtijät ottavat yhteyttä suoraan toimistolle).
  4. Kootkaa seurassa mahdollisesti tapahtumasta heränneet kysymykset yhteen ja lähettäkää ne kootusti osoitteeseen taido@taido.fi 2.5. mennessä. Ilmoittakaa myös, jos tarvitsette käännösapua.
  5. Kysymyksiin vastataan 2.5. jälkeen, jolloin vastauksia on mahdollisesti kysytty myös Japanin päästä. Monella seuralla saattaa olla myös samoja kysymyksiä, joten vastaan niihin kootusti.
  6. Alkakaa kerätä seuranne ilmoittautumisia heti kuin mahdollista.
  7. Seuran ilmoittautumiset lähetetään HUOLELLISESTI TÄYTETTYNÄ liiton toimistolle 14.5. mennessä osoitteeseen taido@taido.fi
  8. Laskutus: liitto laskuttaa seuroja ja seura laskuttaa omia jäseniään.
  9. Maajoukkuelaisia ei ilmoiteta eikä laskuteta seuran kautta vaan liitto ilmoittaa heidät ja laskuttaa omavastuun suoraan joukkueen jäseniltä (ellei ole ennakkoon ilmoitettu, että maajoukkuelaisen osa laskutetaan seuralta esim. tukien vuoksi -> tästä tieto mahdollisimman pian toimistolle)
  10. Kutsussa on mainittu erilaisten suojien käytöstä ja pakollisuudesta, siksi materiaaleissa on myös vastuuvapautuslomake/ anomus olla käyttämättä suojia. Niitä ei lähetetä tänne toimistolle. Ne ovat vain teille tiedoksi.
  11. Parhaillaan on selvityksen alla ikäkysymykset: eli minkä ikäinen on high school, adult ja junior. Niistä tiedotetaan, kun saamme tarkempaa infoa Japanista.

MM-tapahtuman materiaaleihin voit tutustua täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *