Kamppailulajit muistuttavat yhdenvertaisuudesta Helsinki Pridessa

Yhdenvertaisuus ja tasa-arvo kuuluvat liikunnan ja urheilun perusarvoihin. Harrastamisen, kilpailemisen, vaikuttamisen ja näkymisen mahdollisuus kuuluu kaikille sukupuolesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.

HeSeta Ry:n järjestämä ihmisoikeustapahtuma Helsinki Pride tuo sateenkaaren värit Helsinkiin. Luvassa on ohjelmaa täynnä energiaa, iloa ja väriä. Viikko huipentuu lauantaina 30.6. järjestettävään kulkueeseen, jossa myös Olympiakomitea on mukana. Kamppailulajit päättivät vastata myöntävästi, kun Olympiakomitea haastoi lajit mukaan olympialipun alle.

Kamppailijoista kirkkaimpana tähtenä Prideen osallistuu tuore nyrkkeilyn Euroopan mestari Elina Gustafsson. 

 

Kamppailulajit haastavat edelleen omat harrastajansa mukaan Prideen juhlistamaan yhdenvertaisuutta. Jos haluat liittyä kamppailijoiden yhteiseen iloiseen seurueen, ilmoita siitä taidon toimistoon WhatsAppilla tai tekstiviestillä 050 542 3431. Kamppailijat erottautuvat Pridessa pukeutumalla omaa lajiaan ilmentävään asusteeseen. 

 

Mikä on PrideHelsinki Pride on HeSeta ry:n vuosittain järjestämä ihmisoikeustapahtuma. Sen tarkoitus on muistuttaa yhtäläisten oikeuksien kuuluvan kaikille seksuaalisesta suuntautumisesta tai sukupuolesta riippumatta. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *